onsdag 17. august 2011

Antiklimaks er...

Antiklimaks er når du har pakket sekken for å dra på jobb og den inneholder alt du kan trenge de neste dagene enten fordi du må bli på jobb fordi uroligheter gjør det umulig å kjøre hjem, eller fordi du må flykte til Zambia. Sekken inneholder pass, vaksinasjonskort, forsikringsbevis, mat, tøyskift, PC, ladere, toalettpapir,bok, musikk, vann og en ekstra uniform.
Rømningsvei er planlagt. Alternativ rute fra sykehuset og hjem og ruten til Zambia. Jeg hadde til og med tenkt å tegne et kors foran på panseret og kjøre med blinkende varsellamper hvis nødvendig.

Også skjer det ingen ting!!

Det er typisk malawiere å snakke om tingene - så dialog er helt i malawisk ånd. Idag har Malawiere vist at de er det fredelige folkefæret jeg flyttet ned til.

Vi manlger fortsatt smertestillende, blodtrykkmedisinen vi gir er gått ut på dato, vi fikk idag overflyttet en dame fra et distriktsykehus fordi de ikke hadde anestsi så de kunne gjøre keisersnitt. Jeg har fortsatt problemer med å få bensin og diesel... På kirurgen ligger det pasienter med skuddskader etter forrige demonstrasjon. La oss håpe dialogen når frem! 

Det skal legges til at ambasseden hadde evakuert sine ansatte, så det er ikke bare jeg som har hatt vill fantasi ;)

2 kommentarer:

  1. Sannelig godt at urolighetene roet seg!
    Du er en tøffing!
    Klem.

    SvarSlett
  2. Godt att höra att det roar ner sig!!

    De är heldiga de som har dig där nere.

    KRAM och ta hand om dig gumsan/Romi

    SvarSlett