torsdag 19. mai 2011

En helg med luksus

Satemwa te-estate. Et nydelig sted. En helg med luksus. En helg med avslappning. En helg sammen med bra damer. Vi fikk alle fire en natt på dette lukeriøse stedet av Daniel, Kerstin, Enna og Matteo, da de dro tilbake til Sveits for en uke siden. Vi bestemte oss for å tilbringe to netter her. Det var en bra avgjørelse.


Te-estaten er hovedhuset på en te-plantasje, så omgivelsene var te, te og atter te. Når vi ankom på fredag fikk vi servert iste i stettglass.
Om morgenen fikk vi en kanne te servert på terassen utenfor rommet vårt.
 
Patricia hadde bursdag på lørdag. Vi dro på piknik og jeg sørget for at det var gjemt en flaske musserende i piknikbagen

Etter en sånn dag kan man ikke annet enn å sove godt.

 

3 kommentarer:

  1. Hei Marianne! Hadde vært fantastisk om du hadde hatt lyst til å komme til Mumbai! Er som sagt det fra september til og med november:) Det er så gøy å lese bloggen din! Denne gangen fikk jeg av en eller annen grunn ikke opp bildene. Får prøve igjen senere og se om d går da:)
    Klem fra Ca

    SvarSlett
  2. Jeg får heller ikke opp bildene!! Eline

    SvarSlett
  3. Jeg fikk opp bildene! Både bildene og teksten ga inntrykk av en fantastisk ro og harmoni. Godt se at du også har tid til litt søvn, et herlig fredelig bilde! Klem fra mamma

    SvarSlett